Foto-Sfera.pl
realizacja zamówień: 513-149-295
sprawy techniczne: 513-149-295

StartO nasCennikPromocjeOpinie klientówRegulaminPomocKontakt

menu




Opinie

Dodaj swoją opinię.


Grzegorz Cieślak (2012-01-26) Ocena: 5
Super miła obsługa. Jaka obsługa taka jakość i czas realizacji - naprawdę super gorąco polecam. Znalazłem w końcu zakład do którego wrócę z dalszymi zdjęciami.

Krzysztof Dyk (2012-01-24) Ocena: 5
Firma godna polecenia ! Przyjazna obsługa, wyrozumiała i w 100% profesjonalna! na pewno skorzystam z usług tej firmy !

Karolina Szynkaruk (2012-01-22) Ocena: 5
Zdjęcia pierwsza klasa, świetny wygląd, szybka i miła obsługa. Bardzo polecam:)

Ewa Krauze (2012-01-04) Ocena: 5
Zdjęcia świetne,czas dostawy expresowy, szczerze polecam.

Halina (2011-12-21) Ocena: 5
Zdjęcia bardzo ładne, tanie i szybko wywołane. :)

Magdalena Z (2011-12-19) Ocena: 5
Zdjęcia bardzo ładne..mimo ze w programie wyświetlała się zła jakość (na taką też liczyłam;)), a ponieważ bardzo zależało mi na zdjęciach zaryzykowałam i bardzo miło się zaskoczyłam! Jestem bardzo zadowolona! Szybka realizacja, wysyłka, dobra jakość i niedrogo. SUPER. Na pewno wrócę w przyszłości i polecam innym!!

Aleksandra Ścibich (2011-10-27) Ocena: 5
Bardzo szybka obsługa, pełen profesjonalizm!!! Bardzo, bardzo polecam;)

Staszek R. (2011-10-16) Ocena: 5
Polecam foto-sferę, bardzo dobra jakość odbitek i szybka dostawa.

Lucyna Sz. (2011-08-05) Ocena: 5
WIELKI POZYTYW. Ekspresowa realizacja, wspaniały kontakt, super odbitki. Serdecznie polecam.

becia_stras (2011-07-16) Ocena: 5
az sie prosi o opinie-zamowilam zdjecia,ale nie mam e-konta do zaplaty.odebralam z CEWE-kaze innego wymiaru,ciemnne,DO D...Y.dzis zagladam do skrzynki pocztowej ,przesylka zdjecia OD WAS,DOBRANE Z NASWIETLENIEM,WSZYSTKIE ROWNE,ITD-BAJER,TO SIE NAZYWA SOLIDNA FIRMA

Artur Masłowski (2011-05-27) Ocena: 5
świetny kubek , jakość super, polecam

Kamil M. (2011-05-27) Ocena: 5
polecam, szybka i profesjonalna usługa. doskonała jakość

Kamila Woźniakowska (2011-05-21) Ocena: 5
bardzo ładne odbitki,serdecznie polecam

Zdzisław Solankiewicz (2011-04-13) Ocena: 5
szybka realizacja i doskonała jakość, godne polecenia

Anetka i Zbyszek (2011-04-13) Ocena: 5
jesteśmy zauroczeni jakością zdjęć i bardzo szybkim ich dostarczeniem. Serdecznie polecamy foto-sferę

Maciej R. (2011-04-05) Ocena: 5
Polecam ten serwis . Niedrogo, profesjonalnie i szybko. Jestem bardzo zadowolony.

A.Porażyńska (2011-03-18) Ocena: 5
bardzo jestem zadowolona z otrzymanych zdjęć.Polecam fotosferę bo bardzo ładnie robią , niedrogo i szybko

Mietek Z. (2011-03-15) Ocena: 5
Polecam wszystkim Foto-sferę, usługa bez zarzutu, szybka i doskonałej jakości

Ewelinka Pasieka - Tyburska (2011-02-06) Ocena: 5
Bardzo dobry kontakt i fachowe podejście do zamawiającego klienta. Spore upusty a jakość odbitek bardzo dobra. Dziękuję i polecam.

małgorzata (2011-01-24) Ocena: 5
szybka dostawa, super obsługa , naprawde tanio. polecam



Strony:     1     2     3     4     5     6     7     8     9     10


(c) 2009 foto-sfera.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone projekt i realizacja: morekart